Sida 1 av 1
Grillmarinad - Vilken är din favorit?
Postat: tor 31 jul 2008, 13:12
av Surfin'
Så här i grilltider vore det roligt att få veta vad andra basister marinerar sin köttbit i. Ja vilken är den i din mening bästa köpe marinaden? Rösta och kommentera!
Jag röstade på Sweet chili för den är precis lagom kryddig och den tar inte över köttet som en del marinader gör utan den låter köttets karaktär komma fram fast med en liten kryddigare smak.
Postat: tor 31 jul 2008, 13:15
av Hellish
I år har det blivit mycket Hickory. Rekommenderas starkt!
Postat: tor 31 jul 2008, 13:19
av Mr Praline
Japansk Teriyakisås.....mmmm.....
Postat: tor 31 jul 2008, 13:22
av Mike
Har alltid och kommer alltid att köra med Caj P:s, den är..........BÄST!!!!!!

Postat: tor 31 jul 2008, 13:23
av Cuba
Caj Ps Orginal uppspajsad med massor av svartpeppar.
Postat: tor 31 jul 2008, 13:34
av Mike
Svartpeppar är ett måste till grillat.
Postat: tor 31 jul 2008, 14:11
av TDHP
Santa Maria Allround, resten gör man med kryddor beroende på kött och tillbehör!
Postat: tor 31 jul 2008, 14:18
av anli
Grillar som en galning, och kör med olika mariander beroende på kött. Köptas eller egna recept.
Kör ofta med hickory, en, äpple eller mesquite som rökspån.
I min Weber tillagas fläskkarre, revbensspjäll, entrecote, ryggbiff, oxfile, t-bensbiff, hel kycklingar och kalkoner samt mozarellapizzor. Uj vad sugen jag blev...
Postat: tor 31 jul 2008, 14:24
av Gäst
Egna recept helt klart...och Hickory är ju ett träslag att bygga P-bas-halsar med, inte bara att elda med

Postat: tor 31 jul 2008, 14:45
av Hellish
[quote="Randy "SilverBack&"]Egna recept helt klart...och Hickory är ju ett träslag att bygga P-bas-halsar med, inte bara att elda med

[/quote]
Säger du nu ja. Har du smakat nån gång? Snart kastar du p-bas på grillen och låter den smaksätta tjöttet.

Postat: tor 31 jul 2008, 14:56
av Billy
1 MSK Pressad vitlök
1 MSK Sambal Olek
1 MSK Olivolja
1 MSK Vitvinsvinäger
1 MSK Soya
Postat: tor 31 jul 2008, 16:04
av blackparkas
Smokey Honey på en fet biff slår det mesta faktiskt....!!
Annars bara en vanlig Hickorysås som man dränker skiten i... helnice!
Postat: tor 31 jul 2008, 17:24
av Gäst
Enda tråden på det här forumet där alla är överrens om trädvalet i alla fall

Postat: tor 31 jul 2008, 17:58
av BBQV
Soja, vitvinsvinäger och olja i lika delar är en bra bas (Fattar ni? BAS!

) när man blandar marinad. Se'n kan man efter tycke och smak blanda i t.ex. honung eller chilisås och diverse kryddor beroende på vad som ska marineras.
Postat: tor 31 jul 2008, 19:02
av GandhiMK2
[quote="Randy "SilverBack&"]Enda tråden på det här forumet där alla är överrens om trädvalet i alla fall

[/quote]
Äh, jag tyckr att det ska vara balsa...som i min bas!!

Postat: tor 31 jul 2008, 19:04
av GandhiMK2
[quote="Randy "SilverBack&"]Egna recept helt klart...och Hickory är ju ett träslag att bygga P-bas-halsar med, inte bara att elda med

[/quote]
Flaunt it if you got it!! Ro HIT med recept....jag har aldrig gett mej in på sånt utan kör med caj p's caramba eller ngt nanat....i sommar har jag iofs kört ganska så mycket med Paul Prudhomme's kryddor och skitit i olja....funkar FETT med bra.
Vad äter ni TILL ert grillade då?
Postat: fre 01 aug 2008, 11:40
av Sunken
BarbequeVillage skrev:Soja, vitvinsvinäger och olja i lika delar är en bra bas (Fattar ni? BAS!

) när man blandar marinad. Se'n kan man efter tycke och smak blanda i t.ex. honung eller chilisås och diverse kryddor beroende på vad som ska marineras.
Du talar mitt språk!

Postat: fre 01 aug 2008, 11:59
av sebad
Allround BBQ

Postat: fre 01 aug 2008, 12:16
av BBQV
Sunken skrev:BarbequeVillage skrev:Soja, vitvinsvinäger och olja i lika delar är en bra bas (Fattar ni? BAS!

) när man blandar marinad. Se'n kan man efter tycke och smak blanda i t.ex. honung eller chilisås och diverse kryddor beroende på vad som ska marineras.
Du talar mitt språk!

BBQ är mitt namn...

Postat: fre 01 aug 2008, 18:26
av broder blues
Kom igen Basic.. vi behöver lite input.
Postat: fre 01 aug 2008, 18:59
av fieldflower
[quote="Randy "SilverBack&"]Enda tråden på det här forumet där alla är överrens om trädvalet i alla fall

[/quote]
Möbelstek...??
Postat: fre 01 aug 2008, 21:59
av Masayo
Vitlök vitlök vitlök!
Postat: fre 01 aug 2008, 23:45
av Geddan
Romrussin! =P
Postat: sön 03 aug 2008, 15:14
av basic
broder blues skrev:Kom igen Basic.. vi behöver lite input.
Oki!
Som vanligt är det många vakna åsikter å tycken här på forumet!
kul!
...så om jag fick skjuta till med något jag gillar så,
-tillsätt en rejäl skvätt Whiskey (rökig)i eran favoritmarinad!
eller ännu bättre; koka ner till en tjock Glace, och pensla på
slutet av grillningen.
tunna ribbs rekommenderas!
Gott å manligt!
